El Racó del Llaurador ha comptat amb un gran número de visitants

La LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules ha comptat, un any més, amb una alta participació en els actes i activitats programats per a les diferents jornades entre les quals cal destacar el X Concurs de Forja o el I Concurs de Gossos de Rabera; a més de l’exhibició d’oficis artesanals; o el taller de caça i natura per als més menuts, entre d’altres.

Així mateix, el Racó del Llaurador s’ha convertit, una vegada més, en el punt de trobada del sector agrari de la Comunitat Valenciana amb una programació centrada, principalment, a oferir al llaurador informació sobre temes de l’actualitat agrària.

Precisament, l’espai més visitant ha estat el Racó del Llaurador on s’ha instal·lat un museu itinerant dedicat a la Clemenules amb una exposició de fotografies antigues relacionades amb la fira o amb l’exposició de la primera soca de Clemenules. En aquest sentit, cal assenyalar que, a més, s’ha dedicat també un espai als orígens de la Clemenules amb documentació relacionada amb la història de la Clemenules i amb una exposició d’eines de cultiu antigues. Amb tot, s’ha comptat, un any més, amb el tradicional espai dedicat als Productes del Camp.

En un altre ordre de coses, el Racó del Vi, una de les novetats d’aquesta edició, ha tingut molt bona acollida entre les persones visitants, es tracta doncs d’un espai gastronòmic dissenyat per a conèixer i degustar vi i productes de proximitat.

A més, en aquesta jornada de cloenda, la Reina de la Vila 2023, Paula Bruno Gutiérrez i les dames de la Cort d’Honor acompanyades pel regidor d’Agricultura, César Estañol, d’altres membres de la Corporació Municipal, i de la Comissió de la Fira, han visitat els expositors per lliurar-los un detall commemoratiu de la fira que enguany compleix 76 anys.

“En aquesta edició hem pogut comprovar com aquesta fira segueix sent tot un referent per al sector agrari de la nostra província”, comenta el regidor d’Agricultura, César Estañol.