La formació ha représ els concerts aquest diumenge amb la interpretació de l’Obertura de la Flauta Màgica, de Mozart

La Banda Municipal de Castelló s’ha retrobat aquest diumenge amb el públic amb el concert ‘En l’esguard, la bellesa’. La formació dirigida per Marcel Ortega ha interpretat l’Obertura de la Flauta Màgica, de Wolfgang Amadeus Mozart, a més d’obres de Carlo Gesualdo, Karel Husa, John Cage i Maurice Ravel.

La pròxima oportunitat per gaudir de la Banda Municipal de Castelló serà el 26 d’abril a l’Auditori (19.30 hores), cita en la qual interpretaran ‘Cantate Mariae’, un concert dedicat a la Confraria de la Mare de Déu del Lledó. El programa sota el títol ‘Rituals’ inclou obres com Poème du feu (Ida Gotkovski), Dithyrambos (Chang Su-Koh), Come Sunday (Omar Thomas) i Nit al mont pelat (Modest Mussorgski).

La programació de concerts de  la Banda Municipal de Castell continuarà el proper  6 de maig a l’Auditori (18.30 hores) amb un concerts emmarcat en el Festival Ensems de Música Contemporània, organitzat en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura (IVC). En el marc del programa titulat ‘Cruïlles’, sonaran les peces Allegro barbaro (Béla Baertok), Tribal elements (José Miguel Fayos Jordán), Oiseaux exotiques (Olivier Messiaen) i Dragon rhyme (Chen Yi). Per a l’ocasió, la formació dirigida per Marcel Ortega, comptarà amb la participació del solista al piano, Ricardo Descalzo.

La programació semestral la tancarà el concert ‘Ars gratia artis’. La Banda interpretarà ací la Simfonia per a banda (Amilcare Ponchielli), Octet (Igor Stravinski) Variations on a Korean folk song (John Barnes-Chance) i Tristany i Isolda: Preludi i Mort d’Amor (Richard Wagner). La cita serà el 30 de maig a les 18.30 hores, a l’Auditori de Castelló.

V Aniversari de la Banda de la Universitat Jaume I

La Banda Municipal també participarà en el concert per celebrar el V Aniversari de la Banda de la Universitat Jaume I (UJI). Serà dijous 27 de maig i l’espai triat serà l’Àgora de la Universitat. Aquest i toa la resta d’esdeveniments s’adaptaran a les mesures sanitàries pertinents i el públic haurà de seguir els protocols indicats pel personal de les sales.