• Figurava en el lloc número 21 de la llista al Parlament Europeu on els socialistes van obtindre el passat 26 de maig 20 eurodiputats

La valenciana Estrella Durá Ferrandis es convertirà en els pròxims dies en la nova eurodiputada del PSOE en el Parlament Europeu després de la renúncia de Josep Borrell a la seua acta com a diputat en l’Eurocambra. Estrella Durá figurava en el lloc 21 de la llista amb la qual el PSOE va concórrer el passat 26 de maig a les eleccions europees i en les quals el Partit Socialista va obtindre 20 escons.

Estrella Durá és doctora en Psicologia per la Universitat de València i és especialista en Psicologia Clínica. En l’actualitat exerceix com a catedràtica del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la mateixa universitat, és professora dels màsters de “Avanços en Investigació i Tractaments en Psicopatologia i Salut” i “Benestar Social: Intervenció individual, familiar i grupal” i és membre de l’Institut d’Investigació en Polítiques de Benestar Social (Polibienestar) de la Universitat de València. Com a investigadora té una extensa bibliografia en publicacions científiques de màxim prestigi en l’àmbit de la psicologia i ha realitzat estades d’investigació en universitats i centres d’investigació dels EUA, Regne Unit, Portugal, Àustria i Holanda.

Amb la incorporació de l’Estrela Durá a la Delegació Socialista Espanyola en el Parlament Europeu -la més nombrosa del Grup dels Socialistes i Demòcrates (S&D)- són ja dues les valencianes que formen part d’aquesta, ja que Durá se suma a l’eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñero, número 5 en la llista.

La entrada La valenciana Estrella Durá, nova eurodiputada després de la renúncia de Borell a la seua acta se publicó primero en pspvpsoe.