El director d’Aerocas destaca que les dades corroboren que la present temporada estival és la de major activitat des de l’obertura de la base

L’aeroport de Castelló ha tancat el mes d’agost amb 18.788 passatgers i passatgeres, el registre mensual més elevat des de la posada en marxa de les instal·lacions. A més, s’han comptabilitzat 836 moviments d’aeronaus.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha manifestat que aquestes xifres “corroboren que la present temporada estival és, en termes d’activitat, la millor per a l’aeroport de Castelló des de la seua obertura al trànsit”.

Segons ha assenyalat, el creixement de persones usuàries “ha sigut possible gràcies al pla de posicionament de l’aeroport en els mercats turístics internacionals promogut per Aerocas, que ha permès la captació de noves rutes, que s’han sumat a les ja existents”.

Sobre l’increment en els moviments d’avions, Bernat ha explicat que “es deu al desenvolupament del trànsit comercial i a l’important creixement que està tenint l’aviació general en l’aeroport, on han obert base dues escoles de pilotatge”.

Quant al balanç anual, en els vuit primers mesos de l’any es porten comptabilitzats 92.664 passatgers i passatgeres, la qual cosa suposa un increment del 14% respecte al mateix període de l’exercici anterior. Respecte als moviments d’aeronaus, entre gener i agost es comptabilitzen un total de 4.017, triplicant la xifra de l’any anterior.