• El vicesecretari general dels socialistes valencians assenyala que “els qui creien que contra Mariano Rajoy o contra el PP vivien millor, s’estan equivocant”
  • Mata remarca que “el Botànic és el Botànic i no la suma de tres organitzacions polítiques”

El vicesecretari general del PSPV-PSOE i síndic socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha indicat que “una, mil i un milió de vegades defensarem la posició unànime del Parlament Valencià que es va expressar el 26 d’octubre de l’any 2017: una reforma immediata del sistema de finançament”. Així mateix, el síndic socialista ha explicat que eixa reforma “establia un nou model que ens fa iguals a la resta dels espanyols perquè tinguem serveis públics dignes” així com, suposa “un repartiment de les inversions que garanteix la nostra capacitat inversora en esta Comunitat, tenint en compte la nostra població i reconeix el deute històric”. Tot el que, segons ha recordat Mata, “es trobava en el pressupost de Pedro Sánchez de 2019”.

“El deute històric no és una renúncia” ha assenyalat Mata qui ha assegurat que “hi ha uns altres que estan ara en una batalla partidària que està fent mal a este poble”. En eixe sentit, Mata ha remarcat que “el Botànic és el Botànic i no la suma de tres organitzacions polítiques” i que “els qui creien que contra Mariano Rajoy o contra el PP vivien millor, s’estan equivocant”.

El vicesecretari general dels socialistes valencians ha subratllat la necessitat de “tindre un govern ja a Espanya que amb les 300 mesures proposades millorarà la vida de tota la ciutadania valenciana” i ha assegurat que, per a això, “necessitem el compromís de Podem i Compromís”.

Mata ha assegurat que “com ja ha demostrat la Comunitat, el Botànic i el conseller Vicent Soler, en el Consell de Política Fiscal i Financera es poden mantindre posicions discordants”. “L’abstenció de la Comunitat Valenciana en l’última reunió del Consell de Política Fiscal i Financera així ho demostra” ha explicat. “Això no és política, això és vida i l’oxigen que necessita la Comunitat és que arribe com més prompte millor els recursos que equilibren esta lamentable situació” ha conclòs Mata.

La entrada Mata: “Una, mil i un milió de vegades defensarem una reforma immediata del sistema de finançament” se publicó primero en pspvpsoe.