• El portaveu d’Ocupació del Grup Socialista en Les Corts agraeix “l’aposta decidida del conseller Soler per reforçar un sector estratègic per a l’ocupació en la Comunitat”, així com la sol·licitud d’un repartiment territorialitzat dels fons europeus perquè arriben als xicotets municipis
  • Carlos Laguna destaca que “l’esforç compartit està donant els seus fruits”: “Malgrat el fet que enguany ha sigut dur, tenim millors indicadors que en 2015 i s’està aconseguint reduir l’atur”

 

València, 3 d’agost de 2021 – El portaveu d’Ocupació del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Carlos Laguna, ha destacat hui “la via d’oportunitat” que s’obri per al sector tauleller de la Comunitat Valenciana amb la sol·licitud del Consell d’incloure’l dins dels projectes estratègics singulars de recuperació econòmica per a rebre fons de la Unió Europea. Així ho ha manifestat Laguna, que ha considerat que la petició del conseller d’Hisenda, Vicent Soler, suposa “apostar per la singularitat i el futur de la nostra indústria”.

En este sentit, el diputat socialista ha valorat esta sol·licitud com “una palanca per a la recuperació”: “El Consell de Ximo Puig fa novament una aposta decidida per reforçar un sector estratègic per a l’ocupació en la Comunitat Valenciana i molt especialment a la província de Castelló”. Així mateix, ha recordat que el Govern valencià també ha demanat un repartiment territorialitzat dels fons europeus perquè arriben als xicotets municipis. “Este Consell demostra una vegada més la seua mirada municipalista i té en compte les necessitats dels nostres pobles i ciutats”, ha afirmat Laguna.

“Sense el més mínim triomfalisme, les xifres mostren ja com l’esforç compartit entre els poders públics, els sectors econòmics i la ciutadania estan donant els seus fruits”, ha destacat el portaveu socialista d’Ocupació en Les Corts, que ha afegit que “malgrat el fet que enguany ha sigut dur, mantenim millors indicadors que en 2015”. En este sentit, s’ha referit a les xifres d’atur registrat conegudes hui, i ha destacat que la desocupació s’ha reduït en 3.565 persones, la qual cosa suposa que hi ha 12.046 aturats menys que al juliol de 2020. A més, ha assenyalat que el descens de l’atur és especialment important entre les persones joves, on es redueix un 5%. “Afortunadament, el Consell de Ximo Puig té com a prioritat el foment de l’ocupació com a eix per a la recuperació, i té clar que en l’època que ara s’obri no deixarà a ningú arrere”, ha conclòs.

La entrada Laguna destaca “la via d’oportunitat” per al sector tauleller amb els fons europeus: “Suposa apostar per la singularitat de la nostra indústria” se publicó primero en pspvpsoe.