• La portaveu socialista de Sanitat en Les Corts, Carmen Martínez, recorda a Bonig que es requereixen uns protocols per a posar en pràctica la col·laboració amb l’Exèrcit com ja es va fer en el cas dels rastrejadors militars
  • Crida a Bonig a “actuar amb responsabilitat” i assegura que la sanitat valenciana “té capacitat per a administrar les 30.000 vacunes setmanals que arriben a la Comunitat”

València, 7 de gener de 2021.- La portaveu de Sanitat del grup socialista en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha assegurat hui que “el Consell de Ximo Puig utilitzarà tots els recursos disponibles en la lluita contra la pandèmia” i ha assegurat que la sanitat valenciana té capacitat suficient per a garantir l’administració de les 30.000 vacunes que arriben setmanalment a la Comunitat”. Així ho ha manifestat Martínez en resposta a les declaracions de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, a qui ha instat a “actuar amb responsabilitat” i a fer costat al govern valencià en el pla de vacunació en lloc de “llançar crítiques per pur partidisme”.

“El pla de vacunació està elaborat sobre la base del criteri de persones expertes, compleix escrupolosament les directrius de les autoritats sanitàries i està funcionant correctament en la Comunitat Valenciana”, ha defensat Martínez, que ha recordat a Bonig que “es requereixen uns protocols d’actuació per a posar en pràctica la col·laboració amb l’Exèrcit com ja es va fer en el cas dels rastrejadors militars”. “Quan aquests protocols estiguen definits, s’estudiarà com posar en pràctica aquesta o altres mesures de reforç si es consideren necessàries”, ha recalcat.

En aquest sentit, ha manifestat a Bonig que “la prioritat és vacunar amb seguretat, eficàcia, eficiència i rapidesa”. Així, ha assegurat que “no s’escatimaran recursos” per a protegir a la població contra el Covid i ha denunciat que “el Partit Popular utilitze la pandèmia per a confondre a la població i traure rèdit electoral”. “El pla de vacunació que s’aplica en la Comunitat Valenciana, i que està funcionant, és l’acordat en el Consell Interterritorial, i el PP hauria de consultar-lo abans de llançar missatges imprudents”, ha conclòs.

La entrada Martínez: “Este Consell utilitzarà tots els recursos disponibles contra la pandèmia i la sanitat valenciana té capacitat suficient per a garantir la vacunació” se publicó primero en pspvpsoe.