• El síndic socialista en Les Corts valencianes titlla de “irresponsable” la declaració institucional presentada pel PP per a secundar que la seu social de la fusió entre Bankia i CaixaBank es quede en la Comunitat i assegura que, després d’això “el parlament català voldrà fer una altra declaració reivindicant el mateix per a Catalunya”

 

  • Manolo Mata indica que el president Ximo Puig “parla reiteradament” amb el president de Bankia, el president de CaixaBank, amb dirigents del FROB i amb el Govern d’Espanya” i assenyala que “la discreció, la tranquil·litat i l’assossec són essencials perquè les entitats financeres tinguen confiança en esta comunitat”

 

 

València, 10 de setembre de 2020.- El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata ha assenyalat que la portaveu del PPCV, Isabel Bonig, “pot arruïnar part del nostre sistema financer per un segon de protagonisme”. Així ha respost a la iniciativa de la síndica de presentar una declaració institucional perquè tots els partits de les Corts Valencianes secunden que la seu social de la fusió entre Bankia i CaixaBank es quede en la Comunitat Valenciana. En aqueix sentit, Mata ha titllat de “irresponsable” presentar una declaració institucional “tautològica”, i ha assegurat que “hi haurà reaccions per part d’altres parlaments autonòmics”.

“Després d’això, el parlament català voldrà fer una altra declaració reivindicant el mateix per a Catalunya”, ha assegurat Mata, qui ha preguntat a Bonig “què votarà el Partit Popular a Catalunya en el cas que hi haja una proposta de resolució perquè la seu es quede en territori català”.

Així mateix, Mata ha explicat que el president Ximo Puig “parla reiteradament” amb el president de Bankia, el president de CaixaBank, amb dirigents del FROB i amb el Govern d’Espanya amb un solo objectiu: “que si el Govern d’Espanya aprova la fusió, la seu es mantinga en esta comunitat”.

Finalment, Mata ha assenyalat que “la discreció, la tranquil·litat i l’assossec són essencials perquè les entitats financeres tinguen confiança en esta comunitat” i ha destacat que “la discreció d’Isabel Bonig és una cosa desconeguda, i un dirigent polític ha de tindre-la”.

La entrada Mata: “Isabel Bonig pot arruïnar part del nostre sistema financer per un segon de protagonisme” se publicó primero en pspvpsoe.