• El secretari d’Organització del PSPV-PSOE demana a Bonig que “no pose en risc la volta a les aules, que ha sigut planificada i consensuada, per les seues ànsies de protagonisme”

• Muñoz retrau a la dirigent popular que “pretenga emular en els municipis governats pel PP el caos que ha provocat Ayuso a Madrid”

València, 10 de setembre de 2020.- El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha lamentat hui que el Partit Popular “es comporte de manera irresponsable quan insisteix a convertir els municipis en focus de contagi del coronavirus demanant tests en circumstàncies en les quals no té sentit fer-los i que només generarien una falsa sensació de seguretat”. Així ho ha afirmat Muñoz en resposta a les declaracions de la síndica del PPCV, Isabel Bonig, a qui ha demanat que “no pose en risc la volta a les aules, que ha sigut planificada i consensuada, per les seues ànsies de protagonisme”.

“És lamentable que el PP vulga convertir els municipis en els quals governa en bombes víriques, que propose plans desficaciats, basats en meres ocurrències que, lluny d’ajudar, posen en risc tot el que s’ha avançat en la contenció del virus”, ha recalcat. En este sentit, ha lamentat que “el model de Bonig siga el desgovern de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso”, i ha retret a la dirigent popular que “pretenga emular en els municipis governats pel PP el caos que ha provocat Ayuso a Madrid”.

Per això, el també portaveu d’Hisenda del grup socialista en Les Corts Valencianes ha manifestat que “els experts han dit per activa i per passiva que la prova PCR no és una vacuna, solament genera un diagnòstic en un moment determinat, una foto fixa que l’endemà pot haver canviat”. “No és un criteri polític sinó científic que aquesta prova ha de fer-se a les persones que tenen símptomes i als seus contactes”, ha subratllat. Per això, ha instat al Partit Popular a “deixar de jugar amb la salut de les persones i a cenyir-se al criteri dels experts sanitaris, que és el que ha regit, des del minut un, l’acció del Consell de Ximo Puig”. “S’ha treballat dur, amb criteris objectius i amb planificació durant mesos i és injust i irresponsable que el Partit Popular vulga posar en risc el resultat d’aqueix treball com a reacció davant la seua falta total de projecte per a la Comunitat Valenciana”, ha conclòs.

La entrada Muñoz: “El PP es comporta de manera irresponsable i insisteix a convertir els municipis en focus vírics fent tests que no tenen sentit” se publicó primero en pspvpsoe.