• El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, recrimina a Carlos Mazón la seua obstinació per defensar els interessos de Madrid enfront dels de la Comunitat Valenciana

• El també portaveu socialista d’Hisenda en les Corts Valencianes recorda que el Consell de Ximo Puig va acabar amb el model fiscal més regressiu d’Espanya i adverteix que “no consentirem que tornen a pagar més els qui menys tenen”

València, 31 de juliol de 2021.-El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, ha lamentat hui la defensa que fa el PP valencià per un sistema fiscal que només beneficiaria a les rendes més altes. De fet, ha donat un exemple concret en el qual “el president del PP, Carlos Mazón, que cobra 83.277 euros a l’any s’estalviaria 1.225 euros, mentre que una persona mileurista tan sols 21 euros anuals”. “És un plantejament absolutament injust per a les classes mitjanes i treballadores, que només beneficiaria als qui més tenen”, ha retret Muñoz, qui ha recriminat també “l’esforç titànic del PP valencià per defensar els interessos de Madrid enfront dels de la Comunitat Valenciana”.

“El PP durant dècades va introduir i va imposar en la Comunitat Valenciana el sistema fiscal més regressiu de tota Espanya”, ha advertit Muñoz que ha recordat que en aquella època “qui més tenia, menys pagava i va ser la fórmula que ens va afonar en les retallades massives en sanitat i educació”. “Aquest sistema va ser revertit pel Consell de Ximo Puig en 2017, que va baixar els impostos a 1,5 milions de valencians i pel qual hui el 99% dels contribuents no paguen per impostos de Patrimoni, igual que el de Successions”.

“El PP torna a fer els mateix de sempre”, ha afegit el també portaveu socialista d’Hisenda en Les Corts Valencianes, qui ha assenyalat que Carlos Mazón “és el passat, un passat zaplanista que el que feia era pujar impostos als pobres i baixar-li imposats als rics,i paral·lelament privatitzava els serveis públics fonamentals, com a sanitat i educació, mentre s’oblidava de la dependència”. “Però els socialistes continuarem fent el que hem fet sempre, lluitar per la progressivitat fiscal i per la igualtat d’oportunitats”, ha conclòs el dirigent socialista

La entrada Muñoz adverteix que la proposta fiscal del PP estalviaria al seu president 1.225 euros però només 21 euros a un mileurista se publicó primero en pspvpsoe.