La comunitat educativa es reunirà els dies 26 i 27 de gener en aquesta població de la Plana Baixa

“L’entorn, font d’aprenentatge” és el lema de les VII Jornades Educatives per a Famílies i Docents de Nules que tindran lloc en aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa els dies 26 i 27 de gener.

En aquest sentit, des de l’organització s’està treballant ja en aquesta edició i s’ha convocat el concurs de cartells anunciadors i logotip. De manera que, l’alumnat d’ESO i Batxillerat de Nules, nascuts des de 2011 fins a 2006, poden participar en el mateix, de fet cada participant podrà presentar-hi un màxim d’un cartell i un logotip relacionats amb el lema de les jornades.

La data màxima per lliurar treballs serà dilluns 4 de desembre, i els treballs guanyadors seran els utilitzats per a fer difusió de les jornades. Així doncs, s’atorgaran dos premis, un per al cartell i l’altre per al logotip consistents en un xec de 50 euros per a gastar als comerços de Nules.

Amb tot, divendres 26 i dissabte 27 de gener la comunitat educativa del territori valencià es reunirà a Nules per a participar en aquestes jornades, amb les quals es pretén crear un fòrum de debat de temes d’actualitat relacionats amb l’educació en el que estan implicats tots els sectors tant els mestres, les famílies com les persones no docents que hi treballen als centres educatius.
Així mateix, també s’està treballant en la programació de “Els Divendres Pedagògics” que van nàixer l’any passat per a complementar aquesta formació per a docents i famílies, per tant s’està preparant la segona edició davant la bona acollida que va tindre aquesta iniciativa. 

Davant açò, des de la regidoria d’Educació s’assenyala que s’està treballant juntament amb la comunitat educativa de la localitat en la programació d’aquestes noves jornades “al mes de gener celebrarem la setena edició d’unes jornades ja consolidades i que són tot un referent al sector educatiu de la província, principalment, i amb les quals es vol que famílies i escola vagen de la mà per a aconseguir alumnes que en un futur siguen persones del món”, comenta Rosa Ventura.