Des de la presentació de “Origen Cullera, Capital Gastronòmica de l’Arròs” les accions i campanyes de promoció dutes a terme per l’Ajuntament de Cullera a través de la Regidoria de Turisme per a posicionar Cullera com a destí gastronòmic, no han cessat.

Este esforç i treball de promoció han sigut ara reconeguts per la Generalitat Valenciana amb un “Premi Turisme de la Comunitat Valenciana” en la categoria de “promoció i comunicació turística”.

El guardó, concedit també a “Castelló Ruta del Sabor”, reconeix les accions o campanyes de comunicació turístiques noves que hagen suposat una millora del posicionament del destí en els diferents mercats, a més d’un increment del flux turístic.

“Agraïm este reconeixement per part de la Generalitat, perquè esta campanya és el reflex de l’aposta ferma del consistori per posicionar Cullera com a Capital Gastronòmica de l’Arròs”, ha assegurat la regidora de Turisme, Débora Marí.

Marí ha destacat a més que l’objectiu és “reivindicar la localitat com un dels destins vacacionals de referència de la Comunitat Valenciana, no sols per la seua oferta de sol i platja, sinó també com a punta de llança d’unpuixant turisme gastronòmicque no entén d’estacionalitat”.

En este sentit, la titular de turisme de l’Ajuntament ha volgut agrair “la labor i el compromís del Club de Producte Artesans de l’Arròsper posar en valor la nostra tradició, els productes de Km0, la qualitat i com no, la seua aposta per la innovació al voltant del nostre producte estrela”.

Promoció de “Origen Cullera, Capital Gastronòmica de l’Arròs”

La presentació de la nova marca “Origen Cullera, Capital Gastronòmica de l’Arròs” durant el mes de maig passat va ser el tret d’eixida d’una campanya de promoció i comunicació a 360 graus, a través de la qual s’ha reforçat el posicionament del destí. Unacampanyaa més amb unobjectiuclar:ensenyar al món l’oferta completa del municipi.

L’esforçi la dedicació tant delsector públiccom delsector privatde la localitat han perméssumar accions de comunicaciótant en línia com offline, a més d ́esdeveniments i jornades per a donar vida a la nova marca, dotar-la de contingut i aproximar-la als visitants i turistes de la ciutat. En este punt caldestacar el treballconjunt del Club de Producte Artesans de l ́Arròs i de l ́Asociació d ́Hostaleria de Cullera.

La campanya ha sigut present en suports de màrqueting, en televisió, en ràdio, en portals de reserva de viatges, en blog de viatgers i també en xarxes socials.