L’esdeveniment cultural va comptar amb 1.200 persones entre els seus dos espectacles previstos

El municipi d’Orpesa ha celebrat durant el cap de setmana una nova edició de ‘Arena Circus’, una proposta artística impulsada des de la regidoria de Turisme per a oferir a habitants i visitants actuacions circenses de primer nivell.

Aquest esdeveniment va comptar amb dos espectacles gratuïts dirigits a tots els públics i amenitzat amb una gran dosi d’humor amb el mestre de cerimònies Kike Montoya (Caragol) en la Plaça de Bous. L’alcaldessa de la localitat, Araceli De Moya, ha agraït el gran acolliment d’aquest esdeveniment per part de la ciutadania. “Gràcies a totes les persones que s’han acostat en algunes de les dues sessions per a gaudir en família o amb amics de la gran oferta lúdica que ofereix Orpesa”, ha afirmat l’edil.

La proposta artística va comptar amb dues trobades, el primer d’ells va estar a càrrec de la companyia Flying Pikmis amb l’espectacle ‘Origen’ i el segon el dissabte amb la companyia Kanbahiota Circus i la seua obra ‘Volant vinc’. Aquesta cita cultural va comptar amb 600 assistents en cadascuna de les sessions previstes durant el cap de setmana, una xifra que posa de manifest l’èxit d’aquesta edició.