Els veïns i veïnes de Peníscola han acudit a la plaça de l’ermitorio per a per a participar en l’ofrena floral a la patrona de la ciutat, en la qual també ha participat l’Associació Musical Verge d’Ermitana


Aquest matí ha tingut lloc la missa concelebrada a l’Església Parroquial Santa María de Peníscola amb motiu de la celebració de la Nativitat de la Verge. En finalitzar, la corporació municipal i la Cort d’Honor han recorregut els carrers de la ciutadella fins a arribar al Santuari de la Verge d’Ermitana.

Els veïns i veïnes de Peníscola han acudit a la plaça de l’ermitorio per a per a participar en l’ofrena floral a la patrona de la ciutat, en la qual també ha participat l’Associació Musical Verge d’Ermitana.

L’ofrena no ha comptat amb públic assistent i totes les persones que han realitzat el recorregut l’han fet amb màscara i seguint les indicacions del personal responsable d’organització i control Covid.

Una de les novetats més cridaneres de la celebració enguany ha sigut la incorporació d’una nova estructura en la qual s’ha pogut confeccionar un mantell de clavells blancs.