Sandra Martín: “Res, això és el que ha fet el Partit Popular per la liberalització de l’AP-7”

 

  • La portaveu d’Infraestructures del grup socialista en Les Corts recorda que “l’únic que durant anys va dubtar de la liberalització de l’AP-7 va ser el PP que va prorrogar la seua concessió”

València, 14 d’agost de 2019.- La diputada i portaveu d’Infraestructures del grup socialista en Les Corts ha titllat de “aixecada de camisa” les declaracions del PPCV respecte a la liberalització de l’AP-7. “Res, això és el que van fer els governs del Partit Popular mentre que van governar amb el silenci còmplice del PP valencià i de la seua presidenta i exconsellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, per la gratuïtat d’aquesta infraestructura” ha assenyalat Martín qui ha acusat el PP “de voler crear alarma social fruit del seu avorriment estiuenc”.

“L’autopista AP-7 serà gratuïta a partir de gener de l’any 2020” ha asseverat la dirigent socialista qui ha assenyalat que “aquesta és una realitat que per molt que el PP no la vulga veure, serà possible gràcies al compromís del govern socialista”. La diputada ha explicat que es tracta d’un infraestructura molt important perquè “més enllà de ser clau per a la vertebració de la Comunitat, beneficiarà a sectors decisius per a l’economia valenciana com el turisme”.

“Sempre hem defensat la gratuïtat d’aquesta infraestructura com consta en les nombroses iniciatives presentades en el Congrés i en Les Corts” ha afirmat Martín alhora que ha acusat el Partit Popular de ser ells “els qui durant anys van dubtar de la liberalització prorrogant la seua concessió”.

Finalment, la dirigent socialista ha instat al PP a no confondre a la ciutadania i no mesclar dos temes absolutament diferents ja que “el possible pagament simbòlic de les autovies és un tema que el govern central està estudiant i que no té res a veure amb que l’1 de gener de 2020 l’Autopista del Mediterrani siga gratuïta per a tots els seus usuaris”.

La entrada Sandra Martín: “Res, això és el que ha fet el Partit Popular per la liberalització de l’AP-7” se publicó primero en pspvpsoe.