El candidat al parlament Europeu per EXISTE, Tomás Guitarte, s’ha compromés amb Nules a ser la seua veu a Europa

Aquesta vesprada ha tingut lloc una trobada en la seu de Centrats a Nules (CeN) a la qual han acudit els responsables de la coalició EXISTEIX: L’Espanya oblidada EXISTEIX-Municipalistes-Món Just, per a les eleccions al parlament Europeu del pròxim 9 de juny, que encapçala el diputat en les Corts d’Aragó, Tomás Guitarte. Es tracta d’una coalició formada per prop de 100 formacions polítiques de caràcter independent (congregats en la confederació de partits Unió Municipalista) o de la federació de partits de l’Espanya Buidada (com són Terol Existeix, Soria JA!, Aragó Existeix, Ara Decideix Zamora, Conca Ara o Jaén Mereix Més).

La trobada ha tingut lloc amb afiliats i simpatitzants de la plataforma veïnal Centrats a Nules i en la mateixa han intervingut el candidat número 1 al Parlament Europeu per EXISTE, Tomás Guitarte; el president nacional d’Unió Municipalista i alcalde de Nules (Castelló), David García Pérez; el número 2 al parlament Europeu per EXISTE, Ángel Montealegre; la número 13, María Vilar Peris (la primera que ho és a més de la província de Castelló); i el número 6, Ramiro Solanes Calataiud (el primer valencià en la candidatura).

El candidat Tomás Guitarte ha remarcat la importància que aquest projecte polític, que es construeix de baix a dalt, arribe a Europa perquè s’escolte la veu de tots els territoris i municipis.

Per als municipalistes ‘’els partits tradicionals porten dècades sense lluitar de veritat pels problemes que tenim als pobles i ciutats en aquesta mena d’institucions’’.

‘’En el programa electoral per a Europa hem recollit propostes molt concretes que ens afecten. Qüestions com la situació de la citricultura, el sector primari en general o la legislació de Costas formen part de la nostra proposta. Serem la veu de tanta gent que se sent òrfena de representació a Europa’’ ha sentenciat l’alcalde de Nules, David García. Guitarte s’ha compromés a lluitar per aquestes qüestions des del Parlament Europeu.