El vicesecretari d’Organització del PPCS, Héctor Folgado, ha lamentat que “accions il·legals com aquesta generen confusió entre la ciutadania”

El PP de Castelló ha denunciat davant la Guàrdia Civil la suplantació d’identitat de l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, en un perfil fals de la xarxa social Facebook i han exigit a Meta la cancel·lació del compte.

El vicesecretari d’Organització del PPCS, Héctor Folgado, ha lamentat que “accions il·legals com aquesta generen confusió entre la ciutadania”.

Tal com ha manifestat el vicesecretari, “l’alcalde de Peníscola ja ha alertat en el seu perfil social del fake que està enviant sol·licituds d’amistat a milers de ciutadans amb el desig d’advertir que no es tracta d’un compte real, sinó una suplantació d’identitat”.

Perquè, tal com relata Folgado, aquest compte “està enviant missatges directes i privats als contactes que han acceptat la seua sol·licitud d’amistat i una vegada habilitat el canal de comunicació els traslladen els beneficis d’un suposat fons o ajuda que el consistori entrega a les famílies”.

“Desitgem que aquesta situació acabe com més prompte millor i demanem a qualsevol veí al qual li arribe aquesta sol·licitud d’amistat que la denegue i, en cas d’autoritzar-la, s’informe a l’Ajuntament de Peníscola de la veracitat de la informació que se li transmet”, ha apuntat.

Folgado considera que la seua voluntat és “abans de res, salvaguardar a veïns que estan sent víctimes d’aquest compte fals”.