València Turisme ha organitzat un curs de formació en línia sobre Planificació i Gestió Intel·ligent de Destinacions Turístiques, dirigit a tècnics i gestors de turisme de municipis i mancomunitats de la província de València.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és traslladar els coneixements de la nova gestió turística basada en el model de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) de la Comunitat Valenciana als responsables locals i supramunicipals, per a dotar-los d’eines amb les quals poder aplicar-ho al seu territori.

El curs, de caràcter gratuït, se celebrarà en vuit sessions del 4 de maig al 30 de juny, en cadascuna de les quals s’analitzaran aspectes específics relacionats amb la governança, la connectivitat, la innovació, la intel·ligència, el màrqueting online i la informació turística, la sostenibilitat i l’accessibilitat.

Les jornades es desenvoluparan, concretament, els dies 4, 12 i 26 de maig i 2, 9, 16, 23 i 30 de juny, en horari de 10 a 13 hores via streaming.

A més, les sessions comptaran amb la participació de ponents procdentes de tres àmbits formatius fonamentals per a la posada en marxa d’un DTI: institucions i universitats; empreses i consultores; i destinacions turístiques.

L’acció formativa, integrada en el Pla d’Actuacions 2021 de València Turisme, compta amb la col·laboració d’INVATTUR i Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents CV, així com del Servei d’Informàtica i Administració Electrònica de la Diputació de València .

El termini d’inscripció finalitza el pròxim 30 d’abril.