L’Ajuntament posa en marxa el Pla municipal d’ombres en la Ciutat Esportiva Municipal Pau Francisco Torres, el camp municipal de Flors i la piscina de l’ermita

L’Ajuntament de Vila-real seguix desplegant el Pla municipal d’ombres en els espais públics, amb la instal·lació de tendals en diferents instal·lacions esportives. D’esta manera, el Servei Municipal d’Esports, en col·laboració amb Serveis Públics, ha habilitat ja ombres en la Ciutat Esportiva Municipal Pau Francisco Torres i està previst col·locar més tendals en el camp municipal de Flors i en la piscina de l’ermita.

Esta actuació dona continuïtat al pla especial iniciat amb la creació d’un ombratge a l’avinguda de la Murà per a protegir del sol les persones assistents als actes multitudinaris i que es manté fins al setembre per a així alleujar del sol i la calor durant els mesos d’estiu. Una altra de les actuacions incloses en el pla per a crear zones protegides del sol en espais públics ha estat la col·locació de tendals desmuntables al Cementeri Municipal per a la celebració de la missa de Tots Sants. Una iniciativa que ja s’ha dut a terme dos anys consecutius, amb bons resultats. Ara, l’aplicació de tendals especials arriba també als espais esportius, per a donar resposta a la demanda dels usuaris en àrees com la piscina d’estiu, on ja hi ha també una zona de pícnic habilitada al costat de la platja del riu amb ombratge.

“De la mà de les empreses locals, seguim treballant en accions modestes, però innovadores que ens permeten millorar la qualitat de vida i crear zones agradables en espais públics, protegides del sol”, assenyala el regidor d’Esports i de Serveis Públics, Xus Madrigal, qui puntualitza que estes mesures “pretenen donar resposta, en la mesura de les nostres possibilitats, a l’impacte que el canvi climàtic està tenint ja en les nostres vides i crear espais més amables per a la pràctica de l’esport i per als familiars que acudixen als espais per a acompanyar o animar en els entrenaments i en les competicions”, conclou.