• El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE destaca que “hi ha un projecte òptim per als valencians i valencianes i aquest és el dels socialistes”
  • L’expresident de la Generalitat, Joan Lerma, desitja la victòria de Sandra Gómez per a “portar endavant aquesta planificació de com volem que siga la València del futur

València, 23 de maig de 2019.– El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha expressat aquest dijous en un acte en el Marítim de València que la proposta de Sandra Gómez per a l’Ajuntament és “cosir la ciutat”. En aquest sentit, ha remarcat que els socialistes “continuarem treballant perquè Natzaret no es quede al marge” i ha posat d’exemple la projecció de la Línia 10 del metre que “connectarà el barri a la resta de la ciutat” enfront de l’abandó de l’L4 del PP.

“En els últims 4 anys hem treballat en la recuperació i rehabilitació de tot el que significa El Marítim perquè el nostre projecte, el dels socialistes, el de Sandra Gómez a l’Ajuntament de València, és cosir la ciutat i en això hem estat treballant braç a braç Generalitat i Ajuntament”, ha explicat el dirigent socialista. Per al líder del PSPV-PSOE, el relat de connexió de tota la ciutat “va començar amb el metre, una gran mesura socialista amb el president Joan Lerma, i aquest relat ara el vol acabar Sandra Gómez amb el Parc de la Desembocadura a Natzaret”.

El president de la Generalitat ha assegurat que a València “hi ha una important capacitat de construir ciutat des del progrés i s’ha fet des de la Transició, evitant que hi hagués en el seu moment una autopista en l’antic llit del Túria, evitant ara més tard que es destruís El Cabanyal i cosint ara tota la ciutat des d’aquestes arrels”. “Jo crec que hi ha un projecte que s’ha demostrat òptim per als valencians i les valencianes i aquest és el dels socialistes”, ha sentenciat.

PLANIFICAR EL FUTUR

Al costat d’ell, l’expresident de la Generalitat i exsecretari general del PSPV-PSOE, Joan Lerma, ha desitjat que València “estiga en mans dels seus ciutadans, i especialment en mans de Sandra Gómez” per a “portar endavant aquesta planificació de com volem que siga la València del futur”. Així mateix, l’expresident ha mostrat la seua confiança en què “Sandra Gómez guanyarà i que ho farà d’una manera molt significativa per a fer possible que la planificació siga una realitat i que els ciutadans aposten per la convivència”.

Lerma ha destacat que “fa 25 anys vam inaugurar el tramvia i fa uns pocs més el metre, planifiquem la ciutat amb molt de temps”, assegurant que el projecte “va eixir per les decisions que adoptem els socialistes en les institucions” i que ara és el moment que Sandra Gómez acabe amb aquesta planificació.

Per part seua, la candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha remarcat el treball fet per part dels dos presidents socialistes de la Generalitat per a recuperar la franja marítima de la ciutat i ha assegurat que “tenim una aposta decidida per a la recuperació i rehabilitació de tots els poblats marítims”. “Com a alcaldessa del Marítim tindré un compromís ferm perquè Poblats Marítims siga un dels millors espais de la nostra ciutat perquè preval la convivència, la rehabilitació, l’accessibilitat i els espais verds i es convertisquen en barris residencials on els seus veïns i veïnes puguen viure”, ha assenyalat.

Així, s’ha compromés amb la millora del barri de la Malva-rosa, la rehabilitació del Pla del Cabanyal amb el pla ARRU conjunt entre la Generalitat i l’Ajuntament, ha reivindicat que El Grau deixe d’”estar cicatritzat pel circuit de la Fórmula 1″, que La Marina “siga la potència i desenvolupament de la innovació de la ciutat” i ha incidit que Natzaret no es quede apartat per la bretxa d’accessibilitat i ha apostat pel Parc de la Desembocadura com “un dels més ferms compromisos”.

La entrada Ximo Puig: “La proposta de Sandra Gómez és cosir la ciutat i continuarem treballant perquè Natzaret no es quede al marge” se publicó primero en pspvpsoe.