Alcoi negocia amb els afins un museu dedicat a Camilo Sesto

Les cendres de Camilo Sesto descansaran per sempre en la seua població natal per a complir amb la voluntat del cantant, encara que el trasllat del les restes no es produirà de manera imminent

L’ajuntament d’Alcoi projecta crear un museu dedicat a Camilo Sesto a la ciutat i per a això ja ha mantingut els primers contactes amb els afins, a fi de comptar amb objectes de l’artista.


L’alcalde alcoià, Antonio Francés, del PSPV-PSOE, s’ha desplaçat fins a la capella ardent de Camilo Blanes Cortés, universalment conegut com a Camilo Sesto, encapçalant una comitiva municipal juntament amb els regidors Raül Llopis i Jordi Martínez.


Ja ha s’ha reunit amb el representant i el marmessor testamentari del cantant alcoià per a estudiar la millor fórmula, al mateix temps que treballa per a triar els objectes de l’artista que podrien formar part de l’exposició i triar una ubicació adequada.


Paral·lelament, l’ajuntament prepara un acte “a l’altura” en memòria de l’artista perquè “totes les alcoianes, alcoians i admiradors que desitgen estar a Alcoi puguen acomiadar-se”.


Les cendres de Camilo Sesto descansaran per sempre en la seua població natal per a complir amb la voluntat del cantant, encara que el trasllat del les restes no es produirà de manera imminent.