El grup municipal de Compromís presentarà la proposta al ple de l’Ajuntament

Compromís per Sagunt presentarà una proposta al Ple de l’Ajuntament instant al Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible i la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori a construir passarel·les sobre les vies principals del municipi. Esta iniciativa té com a objectiu millorar la seguretat dels vianants i dels vehicles sense motor en la travessia de les vies A-7, AP-7 i V-23.

Maria Josep Picó, regidora de Compromís per Sagunt, ha explicat la importància d’esta proposta: “Creiem indispensable demanar una millora en la vertebració del nostre territori amb la habilitació d’infraestructures complementàries als projectes de connexió entre carreteres i millora d’accessos a la ciutat. Estes passarel·les facilitarien altres tipus de desplaçaments per dins del terme i comarca, afavorint una veritable mobilitat sostenible”.

La proposta de Compromís demana instar tant el Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible com la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori a habilitar passarel·les sobre les vies AP-7 i V-23 destinades a vianants i vehicles sense motor. A més, també insta a donar solució en l’accés nord de la ciutat, especialment en el nus de comunicació entre l’A-7, CV-324 i N-340, per permetre el desplaçament segur de vianants i persones que viatgen en vehicle sense motor cap a la Vall de Segó.

Picó ha remarcat la importància de promoure una mobilitat sostenible enfront del canvi climàtic: “Tots els projectes d’infraestructures per al tràfic rodat tenen com a eix principal el vehicle a motor. Des de Compromís, creiem en la necessitat d’aprovar esta proposta per promocionar una mobilitat sostenible que contribueixi a la lluita contra el canvi climàtic”.