La multinacional ubicada a Nules invertirà 45 milions d’euros i preveu contractar a més d’un centenar de persones

Nules compta amb la incorporació de nou sòl industrial gràcies a l’ampliació de la multinacional Huhtamaki, la qual ha inaugurat hui les seus noves instal·lacions que compten amb un total de 12.000 metres quadrats amb certificació Breeam. Es tracta, per tant, d’una aposta ferma d’aquesta empresa per la sostenibilitat.

De manera que, Huhtamaki compta ara amb una nova planta reconeguda com edifici sostenible que garantirà l’eficiència en l’ús dels recursos, tant energètics com hídrics. 

Així doncs, la jornada inaugural ha comptat, entre d’altres personalitats i treballadors de l’empresa, amb l’alcalde de Nules, David García;  el Director General de l’empresa Huhtamaki, José María Nebot; el president de la Diputació Provincial de Castelló, José Martí; la Directora General d’Indústria, Energia i Mines de la Generalitat Valenciana, Silvia Cerdá; a més del CEO Mundial de Huhtamaki, Charles Héaulmé; i de l’ambaixadora de Finlàndia a Espanya, Sari Rautio. 

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala que, “aquesta inauguració de hui és molt important tant per a Nules com per a la resta de la nostra província, donat que la inversió i ampliació feta per Huhtamaki permetrà la creació de nous llos de treball. De fet, el consistori ha donat suport a l’empresa Huhtamaki en aquesta iniciativa des del primer moment, i ho seguirà fent de la mateixa manera que està també treballant juntament amb altres industries del municipi”, comenta l’alcalde, David García.

El grup Huhtamaki té previst invertir 45 milions d’euros en els pròxims cinc anys, a més d’incrementar la seua plantilla que actualment és d’unes 400 persones. De fet,  en els pròxims anys vol contractar a més d’un centenar de persones amb l’objectiu d’aconseguir un personal de 500 persones.

La multinacional Huhtamaki és referent del seu sector a nivell internacional i es va instal·lar a Nules l’any 1991.