· La portaveu socialista de Sanitat en Les Corts titlla de “lamentable” que el mateix partit que va deixar “més de 240 milions d’euros en ajudes al lloguer i a l’habitatge en els calaixos, ara critique el pla de la Generalitat per a reactivar l’economia”

· Carmen Martínez destaca que en la Comunitat Valenciana “s’està fent tot el possible per a administrar de manera ràpida les vacunes rebudes”

València, 4 de febrer de 2021.- La portaveu socialista de Sanitat en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha titllat de “vergonyós” que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, critique la vacunació en la Comunitat quan “ja s’han administrat més del 90% de les dosis rebudes”. En aqueix sentit, Martínez ha destacat que el Consell “està fent un esforç enorme” per a lluitar contra el virus, i al seu torn “garantir una eixida justa de la crisi per a tots i totes”. Així mateix, la portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE, ha destacat que el pla de vacunació “segueix les instruccions que es reben des del Ministeri de Sanitat” per a totes les comunitats autònomes, i ha reiterat que, en concret en aquesta Comunitat, “s’està fent tot el possible per a administrar de manera ràpida les vacunes rebudes”.

La dirigent socialista ha assenyalat que “cal tindre coratge” per a criticar la gestió sanitària en la Comunitat “el mateix dia que coneixem com es tracta als pacients en alguns hospitals madrilenys on governa el PP”. Per tot això, Martínez ha demanat als populars que diguen “clarament”, si “desitgen tindre una administració com la d’Ayuso, “on als malalts se’ls vol privar fins de poder parlar amb els seus familiars”.

“Afortunadament ara la Comunitat és exemple de gestió i s’ha bandejat la hipoteca reputacional que carregàvem a la nostra esquena per culpa del PP”, ha destacat Martínez alhora que ha recordat com “altres líders territorials com Salvador Illa tenen a aquest Consell com a model a seguir”. “A Bonig li incomoda que Catalunya es fixe en la nostra gestió que està molt allunyada de les polítiques populars que, presumptament, es trobaven fora de la legalitat com estem coneixent aquests dies”.

Martínez també ha recordat al PPCV que el Consell “ha posat en marxa el pla d’ajudes més ambiciós de totes les comunitats autònomes”, un pla que està dotat amb “380 milions d’euros perquè els sectors més afectats per aquesta crisi sanitària puguen fer front a les conseqüències de les restriccions”. Així mateix, la dirigent socialista ha instat a Isabel Bonig a comparar “les ajudes que existeixen en aquesta Comunitat amb les quals s’ofereixen en altres comunitats on governa el seu partit”: “L’oposició del PPCV es basa únicament a calumniar i a tergiversar les dades”, ha lamentat.

Així, Martínez ha titllat de “lamentable” que el mateix partit que va deixar “més de 240 milions d’euros en ajudes al lloguer en els calaixos, ara critique el pla de la Generalitat per a reactivar l’economia”, tenint en compte “el gran esforç que s’està fent des del Consell”, i coneixent que “en moltes comunitats on governa el PP les ajudes als sectors afectats no existeixen”.

Finalment, la dirigent socialista ha lamentat que el Partit Popular “critique totes les mesures amb l’única fi d’arrapar un grapat de vots a costa d’aquesta pandèmia”. “El que necessita la ciutadania és unitat”, ha conclòs.

La entrada Martínez titlla de “vergonyós” que Bonig critique la vacunació en la Comunitat quan “ja s’han administrat més del 90% de les dosis rebudes” se publicó primero en pspvpsoe.