· El síndic socialista recorda a Bonig que durant la seua roda de premsa de hui “ha perdut una gran oportunitat de felicitar el poble valencià pel seu excel·lent comportament i de secundar sense condicions al personal sanitari”

· Manolo Mata assegura que Bonig “s’ha posat de costat d’Ayuso, que és l’única que està distorsionant l’empenyiment nacional contra la pandèmia”

València, 4 de març de 2020.- El síndic socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha assegurat que “només Ayuso i el diable poden compartir les opinions d’Isabel Bonig respecte a la gestió de la pandèmia en la Comunitat”. Així ho ha assegurat després de conéixer les declaracions de la presidenta del PPCV a qui li ha recordat que durant la seua roda de premsa de hui “ha perdut una gran oportunitat de felicitar el poble valencià pel seu excel·lent comportament i de secundar sense condicions al personal sanitari”.

En aqueix sentit, Mata li ha retret a Bonig que “quan la nostra incidència acumulada ha baixat a 91 casos per 100.000 habitants i, ara, que ja tenim a 106.000 persones vacunades amb doble dosi i amb una incidència acumulada amb 68 punts per davall de la mitjana nacional”, ella tinga “el do de la inoportunitat i es dedique a criticar la gestió i a demonitzar l’Atenció Primària”.

Així mateix, Mata ha considerat que la millora en les dades “no és un èxit del Govern, sinó del conjunt de la Comunitat Valenciana” que, tal com ha indicat el síndic socialista, “ha fet uns esforços terribles perquè ara puguem veure la llum al final del túnel”. Mata també ha destacat que en la Conselleria de Sanitat “tenim als millors sanitaris i a més comptem amb investigadors referents”: “L’Atenció Primària està resistint perquè els grans professionals i administratius estan agilitant al màxim l’atenció quotidiana, reforçant vacunació i atenent administrativament”, ha assegurat.

D’altra banda, Mata ha lamentat que Bonig “no entre en la web de la Conselleria i es dedique a recomanar als valencians i valencianes que actualitzen les dades de la seua SIP per a facilitar la seua localització i així agilitar el procés de vacunació”.

“Isabel Bonig és inoportuna fins quan vol ajudar, quasi millor que respecte el que fa la seua administració”, ha indicat Mata alhora que ha convidat a la popular a “parlar amb representants del PP a Andalusia o Castella i Lleó perquè entenga que la Comunitat és exemple, que hi ha autèntica cogorbernanza, mecanismes de participació i compromís entre les comunitats, una cosa a la qual ella sembla ser aliena”. “Bonig s’ha posat de costat d’Ayuso, que és l’única que està distorsionant l’empenyiment nacional contra la pandèmia”, ha conclòs.

La entrada Mata: “Només Ayuso i el diable poden compartir les opinions de Bonig respecte a la gestió de la pandèmia en la Comunitat” se publicó primero en pspvpsoe.