Han sigut traslladats a la Caserna de la Guàrdia Civil de la localitat on han sigut atesos per un equip de Cruz roja

El nombre d’immigrants que han arribat a la costa d’Altea (Alacant) a bord d’almenys una pastera, ja localitzada, s’eleva a deu després d’haver sigut interceptats altres quatre, segons han informat a Efe fonts de la Guàrdia Civil i de Creu Roja.
Els deu immigrants, tots ells homes i adults, es troben en principi en bon estat de salut i han sigut traslladats a la Caserna de l’institut armat de la citada població on un equip de Creu Roja els ha prestat assistència sociosanitària i proporcionat aigua i alimentació. han explicat fonts de l’organització humanitària.
Al principi van ser trobats sis indocumentats i més tard quatre més.
Set d’ells han manifestat ser algerians i els altres tres, marroquins, han assenyalat aquestes fonts.
La Guàrdia Civil va activar un dispositiu de cerca per mar i terra entre els municipis alacantins d’Altea i Calp, amb la participació del Servei Marítim d’aquest Cos i patrulles terrestres, després de rebre aquest matí l’avís de l’arribada d’una o dues pasteres a la zona del Morro de Toix, a Altea.
Fuentes de l’institut armat han indicat a Efe que una embarcació ja ha sigut trobada, encara que de moment no han concretat el punt exacte de la seua localització.