Les proves tindran lloc fins el 12 de juny

Nules comença la quarantena segona edició dels Jocs Esportius de la localitat amb èxit. Una edició que enguany serà recordada perquè a partir d’este any estos jocs s’anomenaran ”Jocs Esportius Joan Molés” en honor al seu fundador. Així doncs, els escolars han celebrat este dimecres la jornada inaugural eixint des de la plaça Major per a realitzar el tradicional recorregut de la torxa per diferents carrers del municipi fins a arribar a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, on es desenvoluparan totes les proves esportives fins al pròxim dimecres.

Tres alumnes de cada escola han realitzat este trajecte i una vegada al camp de futbol els escolars han entrat en fila de quatre, per l’ordre següent: Col·legi La Consolació, CEIP Jaume I, CEIP Lope de Vega, CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Pío XII i CEIP Cervantes.

Un altre dels moments més destacats en este acte d’inauguració ha estat quan un alumne del CEIP Lope de Vega ha llegit la promesa “complir, respectar i ser fidels a les normes de competició i viure estos dies amb esperit olímpic”.

Amb tot, des de la regidoria d’Esports, el regidor Gabriel Torres, assenyala que “l’objectiu d’esta tradicional competició és fomentar l’esport en un bon ambient entre els més menuts”.

Les diferents proves de les modalitats d’atletisme com ara velocitat, salt de llargada, llançament de pes, llançament de disc, vòrtex, relleus, salt d’alçada o velocitat es desenvoluparan durant els pròxims dies fins al 12 de juny, dia en el qual se celebrarà la cloenda i el lliurament de medalles. La participació en els Jocs Esportius agrupa els escolars nascuts l’any 2017 fins als nascuts al 2010.